Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2021. Február 19. 10:45, péntek | Helyi

Nagybátyja kecskéjét lopta el és vágta le a gyulaji férfi

Nagybátyja kecskéjét lopta el és vágta le a gyulaji férfi

A lakásán tartott kutatás során megtalálták az ellopott kecske húsának egy részét is.

A dombóvári rendőrök egy 22 éves gyulaji férfit gyanúsítanak azzal, hogy a településen ellopott és levágott egy kecskét. Egy gyulaji férfi tett feljelentést, hogy a település egyik házának udvarán tartott kecskéjét ismeretlen személy ellopta. A rendőrök adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek köszönhetően rövid időn belül azonosították a lopás feltételezett elkövetőjét, egy 22 éves helyi lakost, a sértett unokaöccsét. A nyomozók a férfit előállították és elszámoltatták. A lakásán tartott kutatás során megtalálták az ellopott kecske húsának egy részét is. A rendőrök lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg a fiatalt, aki elismerte a bűncselekményt. Azt is elmondta, hogy az éjszaka folyamán az állatot levágták, és a húsát egy ismerősével – egy gyermekkorú fiúval – feldolgozták. Az eset körülményeinek további vizsgálatát a Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 04. 16:59, csütörtök | Helyi

Vasdiplomát vehetett át Kaszás Dezső

A Pedagógusok Szakszervezete nyugdíjas tagozatának felterjesztése alapján kapta meg Kaszás Dezső tanár úr a vasdiplomát, melyet lánya vett át a város polgármesterétől, Porga Ferenctől.

2021. Március 04. 16:58, csütörtök | Helyi

Önkényesen zárta le az utat egy tolnanémedi lakos

Vígh László Tolnanémedi polgármestere arról tájékoztatta a lakosságot, hogy nem az önkormányzat zárta le a Nebojsza-hegyen kialakított pihenőhelyre vezető utat.

2021. Március 04. 16:56, csütörtök | Helyi

Felszámoltak több illegális hulladéklerakót

Súlyos problémát jelent Tamási területén az utak mellett, az erdőkben, az elhagyatott területeken, a külterületi ingatlanokon illegálisan lerakott lakossági kommunális, vagy építési hulladék.

2021. Március 01. 09:52, hétfő | Helyi

Tehergépkocsikat és buszokat ellenőriztek a rendőrök

A fokozott ellenőrzésben részt vettek a Tolna megyei rendőrök is. A 2021. február 8. és február 14. között tartó ellenőrzések során összesen öt tehergépkocsi esetében állapítottak meg szabálytalanságot.