Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Március 04. 10:04, kedd | Helyi
Forrás: TMRFK, fotó: www.v-terrakft.com

Nem csak a vasat vitte

Nem csak a vasat vitte

Bontási munka fejében kapott hulladék vasakat, de más tárgyakat is
eltulajdonított - a Tamási Rendőrkapitányság a nyomozást 2014. február 27-én befejezte

Szakály, Ürgevár-pusztán egy mezőgazdasági telepen 2013 októberében a 38 éves mezőfalvai K. Attila a tulajdonossal megegyezett, hogy ott a szükséges bontási munkákat elvégzi, aminek fejében a bontásból származó hulladék vasakat elviheti. A szállítás során K. Attila a megállapodás tárgyát képező dolgokon kívül a tehergépkocsira felpakolt körfűrészt, vezérlő kapcsolót, gázpalackot, állványpadlót, hosszabbítót is. A sértett feljelentést tett. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki K. Attilát, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Két ismerőse segített a bontásoknál, valamint a rakodásnál, de azok a megállapodás részleteivel nem voltak tisztában. A gyanúsított elmondta, hogy az eltulajdonított dolgokat egy hulladékkereskedőnél leadta, míg a padlókat eltüzelte.

A Tamási Rendőrkapitányság a nyomozást 2014. február 27-én befejezte, a nyomozás iratait lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldték meg a Tamási Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.