Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2022. Június 27. 11:51, hétfő | Helyi

Nem telt el balesetek nélkül a hétvége a megyében

Nem telt el balesetek nélkül a hétvége a megyében

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a hétvégén több anyagi káros baleset történt.

Változatos okokból következtek be a balesetek, egy esetben parkolóból kiállás során tolatott össze két autó, másodikként egy figyelmetlen sofőr az úttesten elhelyezett tájékoztató táblának hajtott. A harmadik esetben egy autós parkolóból kiállása során nem adta meg az elsőbbséget egy motorosnak, kikanyarodott elé, így összeütköztek. A negyedik esetben Simontornyán a Dr. Kovács Nándor utca és a 40-es számú vasúti fővonal kereszteződésében ismeretlen személy Igar irányából Simontornya irányába közlekedett egy ismeretlen rendszámú kocsival. Éjjel 1 óra 58 perc körüli időben a vasúti fényjelző berendezés tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, mely során a mozgásban lévő -D- jelű félsorompó csapórúdját letörte, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott. Személyi sérüléses baleset történt vasárnap este az 56-os számú főúton a szálkai elágazó közelében. Egy 24 éves bácsalmási nő közlekedett három utasával, egy Suzukival Várdomb irányából Szekszárd irányába. A 10-es kilométerszelvény közelében egy jobbra ívelő kanyart követően a sofőr elveszítette a kocsi felett az irányítást, és átsodródott a szemközti forgalmi sávba. Ott nekiüközött egy szemből érkező Ford bal oldalának, majd a jobboldali padkára sodródott, ahol egy póznának csapódott. A balesetben a Suzuki vezetője és jobb első utasa - akik a biztonsági övet használták - könnyebben, míg a hátul utazó két utasa súlyosan sérült, ők nem voltak bekötve. A másik járműben utazók nem sérültek meg. Személyi sérüléses baleset történt ugyancsak vasárnap reste 21 óra 45 perc körüli időben az 56-os számú főúton. Egy bátaszéki férfi közlekedett utasával motorkerékpárral Várdomb irányából Bátaszék irányába, amikor jobbról, a mezőgazdasági területről féktávolságon belül egy vadon élő állat eléjük ugrott. Az ütközést nem tudta elkerülni, elütötte az őzbakot, és a motorral oldalára dőlve az árokba csúszott. A balesetben a motor vezetője és utasa is súlyosan megsérült.

Címkék: tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:53, hétfő | Helyi

Tűzeset miatt csökkentett sebességgel közlekednek a vonatok az érintett területnél

A vasúti töltés melletti tűz mintegy 30 kilométer hosszban Kurdtól Pincehelyig ég, foltokban - Csibrák, Dúzs, Szakály, Regöly, Szárazd, Keszőhidegkút és Belecska térségében.

2022. Augusztus 10. 08:45, szerda | Helyi

Herendre lehet túrázni a természetjárókkal

A Tamási Művelődési Központ természetjáró csoportja augusztus 13-án, szombaton Herendre, a világhírű porcelán hazájába látogat.

2022. Augusztus 10. 08:42, szerda | Helyi

Orvhalászok akadtak a rendőrök hálójába

Egy hivatásos halász tett bejelentést, hogy az Iregszemcse melletti, általa felügyelt Okrád 1-es halastónál orvhalászatra utaló nyomokat észlelt. Két tamási rendőr vele együtt figyelte a tavat.

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.