Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 09. 09:26, szerda | Helyi

Neumann Péter kapta a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt 2018-ban

Neumann Péter kapta a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt 2018-ban

A cég szakmai közösségének egyhangú egyetértésével adta át az elismerést Gőbölös Péter vezérigazgató.

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. december végén tartotta évzáró ünnepségét, amelyen átadták a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt.
Az elismerő kitüntetést 2018-ban Neumann Péter kerületvezető vadásznak adta át az évértékelőjét követően Gőbölös Péter vezérigazgató. Neumann Péter már gimnáziumi évei alatt is a Gyulaj Zrt. jogelődjénél, a Gyulaj Állami Erdő és Vadgazdaságnál dolgozott, 1976-tól társadalmi ösztöndíjjal, majd 1978-tól az egyetem elvégzése után a mai napig a társaság kerültvezető vadászaként áll alkalmazásban. Magas színvonalú, elhivatott, lelkiismeretes munkájával nagyban hozzájárult a Bikács-kistápéi különleges rendeltetésű vadászterület vadgazdálkodásának fejlődéséhez, mindig gondosan végezte a vadállomány fenntartását, és annak megőrzését. A Gyulaj Zrt-nél dolgozó erdészeti és vadászati szakemberek általában is rendkívül sokoldalú emberek (képzőművészet, zeneművészet, gasztronómia, sport, tudományok), nincs ez másként a kitüntetettnél sem, hiszen kiterjedt botanikai ismeretei vannak a működési területének flórájáról is, és festői vénájával elismert művészi festményeket alkot szintén az általa vezetett csodálatos szépségű vadászterületről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.