Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Április 17. 11:59, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Nincs új fertőzött az atomerőműnél, de változások vannak

Nincs új fertőzött az atomerőműnél, de változások vannak

Tizenkét órás műszakrendre tért át az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. üzemviteli működése az atomerőmű Pandémiás Vezetési Csoportjának döntése alapján – tájékoztatott dr. Kovács Antal.

A vállalat kommunikációs igazgatója elmondta, hogy április 16-án 6 órakor lépett életbe a változás, amely szerint a műszakváltások reggel 6 óra és délután 18 órakor történnek. A ki-és beléptetés rendje is változott, az F1 portán csak kilépés, míg az F2 portán csak belépés lehetséges, az F3 porta működését pedig szüneteltetik. Korábban beszámoltunk arról, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje a paksi atomerőmű egyik munkavállalójának, ez mára elszigetelt esetnek minősíthető – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.