Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 07. 16:44, vasárnap | Helyi
Forrás: fotó: femina.hu

Nyári tábort hirdet a tamási önkormányzat

Nyári tábort hirdet a tamási önkormányzat

A tábor ideje alatt pedagógus felügyel a gyermekekre, továbbá részükre programokat is szerveznek, kirándulást, strandolást.

Tamási Város Önkormányzata a nyári szünidő időtartamára nyári tábort hirdet. A hosszú nyári szünet sok szülő számára problémát jelent a kisgyermeke elhelyezése, felügyelete a koronavírus járványra tekintettel kiadott szabadságok miatt. A tábor ideje alatt pedagógus felügyel a gyermekekre, továbbá részükre programok is megszervezésre kerülnek (kirándulás, strand stb.) A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna).

A jelentkezéskor külön kell jelölni, hogy milyen időszakra, mely napokra igénylik a felügyeletet, s ennek megfelelően a tábor díját előre, heti bontásban kell befizetni legkésőbb az adott hetet megelőző hét csütörtökének 10 órájáig. A leadott igény később módosítható, de csak abban az esetben, ha az igénylő a lemondás vagy igénylés napja előtt legalább 2 munkanappal korábban azt jelzi. (Korábbi évek tapasztalataira alapozva, sokan jelölték, hogy hozzák a gyermeket, de a hétfői munkanapokon mégsem jelentek meg, ugyanakkor az étkezést a gyermek részére előző pénteken meg kellett rendelnünk, így kénytelenek vagyunk ebben az évben ezen módosítani, így az, aki előző héten nem fizeti be a tábor díját, a gyermek nem vehet részt a táborban!)
A felügyeletért fizetendő díj magában foglalja az étkezést, felügyeletet, egyéb eszközök biztosítását (papír, írószer), programok szervezését. A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. § értelmében ingyenesen étkező tanulóknak étkezésért díjat nem kell fizetniük. Ingyenes étkezésre jogosult: a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, valamint e gyermekeken kívül további gyermekek, így különösen a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek, amennyiben azok családban nevelkednek – ezen tényeket igazolni kell!
Felhívjuk a figyelmet azonban arra, amennyiben – igény és megfelelő számú jelentkező esetén – olyan program kerül megszervezésre, mely a befizetett díjból nem fedezhető, úgy ahhoz a szülőnek külön hozzá kell járulnia, azt tehát a tábor díja nem foglalja magában (például egy olyan kirándulás, ahol belépőjegyet kell fizetni).

A tábor ideje: 2020. június 29-től augusztus 19-ig

A tábor helye: Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
A napi felügyelet időtartama: minden munkanap 7.45-től 16.30-ig.
A táborért fizetendő díj: 7.500,- Ft/hét (ingyenesen étkezők esetében 3.000,- Ft/hét)

FELHÍVJUK A FIGYELMET ARRA, HOGY A TÁBOR MEGFELELŐ SZÁMÚ JELENTKEZŐ HIÁNYÁBAN – LEGALÁBB 8 FŐ – NEM KERÜL MEGSZERVEZÉSRE!
Jelentkezni június 19-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve annak a Tamási Polgármesteri Hivatal portáján (Tamási, Szabadság utca 46-48.) történő leadásával.

Tamási Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.