Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2019. November 29. 10:01, péntek | Helyi
Forrás: www.teol.hu

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

A falu közösségét mélyen megrendítették a durva események.

Kaposszekcsőn útlezárásra, a Terrorelhárítási Központ munkatársaira és rendőri jelenlétre figyelmeztettek többen is szerda este az egyik közösségi portálon, a hozzászólások szerint tűzoltók és mentők is érkeztek a helyszínre. Búsné Hepp Gyöngyvér, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a teol-hu megkeresésére akkor annyit erősített meg, hogy rendőri intézkedés volt folyamatban a településen. Mint mondta, hamarosan közleményt adnak ki a történtekről. A közösségi oldal kommentelői szerint egy volt rendőr a családját fenyegette, és fel akarta robbantani a házát. A nem hivatalos értesülések szerint egy negyven év körüli férfi féltékenységből támadt a családjára és szétverte az otthonukat. Szerdán este teljes útzár volt a főúton, a forgalmat elterelték. A szemtanúk szerint a tűzoltóság, a rendőrség és a mentők mellett a Terrorelhárítási Központ munkatársai is a helyszínen voltak. A házon kívülről is látszanak a szerda esti történések nyomai: kitörtek az ablakok, az udvaron törmelék hever. A rendőrség tegnap délben adott ki hivatalos közleményt az ügyben: a gyanúsított november 27-én este a kaposszekcsői lakóházukban családi veszekedés alkalmával megrongált egy gázvezetéket, a házban több helyen nyílt tüzet idézett elő. A katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották, a földgázt elzárták. A férfi a rendőri intézkedés során ellenállást tanúsított, az ingatlanból többszöri felszólítás ellenére sem jött ki, elbarikádozta magát. A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége a férfit elfogta, majd a Dombóvári Rendőrkapitányságra a rendőrök előállították, ahol közveszélyokozás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 15. 15:00, szerda | Helyi

Hatszor vette át a babakocsik vételárát

Százötven napi tétel pénzbüntetésre ítélt egy 25 éves nőt öt rendbeli csalás vétsége miatt a Tamási Járásbíróság.

2020. Január 13. 08:57, hétfő | Helyi

Hamarosan megkezdődik a Zöld pont és Civilház kialakítása Tamásiban

Olyan megújított terület megteremtése a cél, mely új kulturális, közösségi tereivel a város hasznos találkozóhelyévé; valamint a városban működő civil egyesületek, egyéb szerveződések új otthonává válhat.

2020. Január 13. 08:56, hétfő | Helyi

Tóth Péter kapta a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt 2019-ben

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. megtartotta hagyományos évzáró ünnepségét december 19-én, amelyen átadták a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt.

2020. Január 09. 08:12, csütörtök | Helyi

Már kapható a Tamási 1919-ben - Ellenforradalom, vörösterror, fehérterror című kötet

A kiadványt a Tamási Helytörténeti Alapítványa adta ki az események százéves évfordulójára.