Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 29. 10:01, péntek | Helyi
Forrás: www.teol.hu

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

A falu közösségét mélyen megrendítették a durva események.

Kaposszekcsőn útlezárásra, a Terrorelhárítási Központ munkatársaira és rendőri jelenlétre figyelmeztettek többen is szerda este az egyik közösségi portálon, a hozzászólások szerint tűzoltók és mentők is érkeztek a helyszínre. Búsné Hepp Gyöngyvér, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a teol-hu megkeresésére akkor annyit erősített meg, hogy rendőri intézkedés volt folyamatban a településen. Mint mondta, hamarosan közleményt adnak ki a történtekről. A közösségi oldal kommentelői szerint egy volt rendőr a családját fenyegette, és fel akarta robbantani a házát. A nem hivatalos értesülések szerint egy negyven év körüli férfi féltékenységből támadt a családjára és szétverte az otthonukat. Szerdán este teljes útzár volt a főúton, a forgalmat elterelték. A szemtanúk szerint a tűzoltóság, a rendőrség és a mentők mellett a Terrorelhárítási Központ munkatársai is a helyszínen voltak. A házon kívülről is látszanak a szerda esti történések nyomai: kitörtek az ablakok, az udvaron törmelék hever. A rendőrség tegnap délben adott ki hivatalos közleményt az ügyben: a gyanúsított november 27-én este a kaposszekcsői lakóházukban családi veszekedés alkalmával megrongált egy gázvezetéket, a házban több helyen nyílt tüzet idézett elő. A katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották, a földgázt elzárták. A férfi a rendőri intézkedés során ellenállást tanúsított, az ingatlanból többszöri felszólítás ellenére sem jött ki, elbarikádozta magát. A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége a férfit elfogta, majd a Dombóvári Rendőrkapitányságra a rendőrök előállították, ahol közveszélyokozás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.