Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2019. November 29. 10:01, péntek | Helyi
Forrás: www.teol.hu

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

Őrjöngött a kaposszekcsői férfi, a TEK fogta el

A falu közösségét mélyen megrendítették a durva események.

Kaposszekcsőn útlezárásra, a Terrorelhárítási Központ munkatársaira és rendőri jelenlétre figyelmeztettek többen is szerda este az egyik közösségi portálon, a hozzászólások szerint tűzoltók és mentők is érkeztek a helyszínre. Búsné Hepp Gyöngyvér, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a teol-hu megkeresésére akkor annyit erősített meg, hogy rendőri intézkedés volt folyamatban a településen. Mint mondta, hamarosan közleményt adnak ki a történtekről. A közösségi oldal kommentelői szerint egy volt rendőr a családját fenyegette, és fel akarta robbantani a házát. A nem hivatalos értesülések szerint egy negyven év körüli férfi féltékenységből támadt a családjára és szétverte az otthonukat. Szerdán este teljes útzár volt a főúton, a forgalmat elterelték. A szemtanúk szerint a tűzoltóság, a rendőrség és a mentők mellett a Terrorelhárítási Központ munkatársai is a helyszínen voltak. A házon kívülről is látszanak a szerda esti történések nyomai: kitörtek az ablakok, az udvaron törmelék hever. A rendőrség tegnap délben adott ki hivatalos közleményt az ügyben: a gyanúsított november 27-én este a kaposszekcsői lakóházukban családi veszekedés alkalmával megrongált egy gázvezetéket, a házban több helyen nyílt tüzet idézett elő. A katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották, a földgázt elzárták. A férfi a rendőri intézkedés során ellenállást tanúsított, az ingatlanból többszöri felszólítás ellenére sem jött ki, elbarikádozta magát. A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége a férfit elfogta, majd a Dombóvári Rendőrkapitányságra a rendőrök előállították, ahol közveszélyokozás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 07:51, kedd | Helyi

Átvették megbízásaikat az igazgatók

A tamási Vályi, valamint a dunaföldvári Magyar László iskola igazgatói kaptak megbízást.

2020. Augusztus 11. 07:50, kedd | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a héten

Tamásiban augusztus 13-án kell ellenőrökre számítani.

2020. Augusztus 09. 17:28, vasárnap | Helyi

Jól teljesítettek a Tolna megyei bringások az országos versenyen

Bringások lepték el Tamásit és a környező településeket hétvégén, s nemcsak azért, mert ekkor tartották a Tamási Kerékpáros Napokat, de itt rendezték az utánpótlás-bajnokságokat is.

2020. Augusztus 09. 17:18, vasárnap | Helyi

Közlekedjenek óvatosan a vasúti átjárókban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a vasúti átjárókban történt közlekedési balesetek elkerülése érdekében az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét.