Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Március 10. 09:57, csütörtök | Helyi

Országos döntőben a vályis fiúk

Országos döntőben a vályis fiúk

A válogatóból a döntőbe jutottak a Vályi Péter Szakképző Iskola tanulói

Az Országos Szakma Kiváló Tanulója versenyen való megmérettetés egy írásbeli elődöntővel kezdődött, melyet 40 szakmában közel 5.200 diák írt meg. Az elődöntőt egy válogató követte, melybe a Tolna megyéből bejutott diákok fele a Vályi színeiben indult. Aki a válogatóban jól teljesít, bejut az országos döntőbe - tudták ezt a vályis fiúk is, és mivel nagy volt a tét, mindent beleadtak. Az iskola örömmel számolt be róla, hogy Mátyás László (épület-és szerkezetlakatos), Pinczehelyi Patrik (épület-és szerkezetlakatos) Vörös Viktor (hegesztő) Nagy Sándor (hegesztő), Varga Zoltán (kőműves és hidegburkoló), és László Dávid (mezőgazdasági gépész) tanulók országos döntősök lettek. Áprilisban már csak a szakmánként döntőbe jutott legjobb nyolc versenyző között dől el, hogy kik lesznek a dobogósok, és ki lesz az adott szakma legkiválóbb tanulója.

Képünkön a döntősök egy része: Mátyás László, Varga Zoltán, Pinczehelyi Patrik és Nagy Sándor látható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.