Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2022. Szeptember 21. 08:41, szerda | Helyi

Országos razzia van az utakon

Országos razzia van az utakon

Szeptember 22-ig fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak az autósok Tolna megyében is.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata szeptember 16-22. között Focus on the road elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott. A rendőrök elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot ellenőrzik, de nagy hangsúlyt kapnak a biztonságot a figyelem elvonásával veszélyeztető egyéb cselekmények, mint például a menet közben bármilyen elektronikai eszköz működtetésének, ilyen eszközön képi vagy szöveges adatok megtekintésének felderítése is. A Roadpol Safety Days balesetmegelőzési programjához a rendőrség szeptember 21-én közúti ellenőrzéssel, balesetmegelőzési előadásokkal, és gyermekeknek is szóló foglalkozásokkal csatlakozik.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 09:12, csütörtök | Helyi

Kitüntetést vehettek át a dolgozók

Az Országos Magyar Vadászkamara rendezésében a Megyei Vadásznap „Vadászati Idénynyitó” ünnepségén, Hubertus Kereszt ezüst fokozatban részesültek a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. dolgozói.

2022. Szeptember 29. 09:09, csütörtök | Helyi

Magas állami kitüntetést kapott a hivatal nyugalmazott munkatársa

A közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományoztak Bodor Lászlónénak.

2022. Szeptember 29. 09:08, csütörtök | Helyi

Csökkent a betegforgalom a tavalyi évben

Dr. Kerekes László, a Dombóvári Szent Lukács Kórház főigazgatója számolt be a tamási rendelőintézet működéséről a város képviselő-testületének.

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.