Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. Augusztus 09. 09:08, szerda | Helyi
Forrás: fotó: noihirek.hu

Óvoda és mini bölcsőde épül Iregszemcsén

Óvoda és mini bölcsőde épül Iregszemcsén

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt keretében egy új óvodaépületet, illetve egy mini bölcsődét alakítanak ki Iregszemcsén, a Damjanich utcában.

A projekt megvalósulásával a településen eddig nem elérhető szolgáltatás jön létre, emellett a meglévő óvoda színvonala is nő egy funkcionális, modern és biztonságos épület nyújtotta üzemeltetési környezetben. A projekt megvalósításával a pályázó illeszkedik Magyarország Kormánya céljaihoz, mely a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a fenntartható és minőségi foglalkoztatás, valamint a munkavállalói mobilitás támogatását, többek között a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítését a gyermekellátási szolgáltatások fejlesztése által. A projekt következtében 3 új munkahely jön létre a mini bölcsődében, illetve az oda elhelyezett gyermekek szülei visszatérhetnek a munkaerőpiacra. A fejlesztések hatására létrejön egy új, 999,5 nm alapterületű óvoda és mini bölcsőde épület, a megfelelő eszköz- és konyhai felszereltséggel, valamint 7 bölcsődei férőhelyet alakítanak ki a 120 óvodai férőhely megtartása mellett. A projekt megvalósítása 24 hónapot vesz igénybe, a munkálatokatt 2019 júniusában fejezik majd be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!