Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. November 09. 09:02, kedd | Helyi

Pécsre indultak a lopott autóval a fiatalok, Csibrákig jutottak

Pécsre indultak a lopott autóval a fiatalok, Csibrákig jutottak

Ezúttal a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak eljárást az ellen a 14 éves fiú ellen, aki legutóbb november 1-jén lopott el egy autót Kapospuláról, hogy kocsikázzon. Most 16 éves társa vezetett.

Egy hőgyészi férfi tett feljelentést múlt pénteken ismeretlen tettes ellen, aki a családja tulajdonában lévő, nyitott állapotú személygépkocsit – melyben benne volt az indítókulcs is – az éjszakai órákban a házuk elől ellopta. A beszerzett adatok alapján a tamási rendőrök azonosították a feltételezett tolvajokat, egy 16 éves helyi és egy 14 éves, a kapospulai nevelőotthonban élő fiút, aki néhány nappal korábban már vitt el autót hasonló módon. Meghallgatásuk során a fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését. Azt mondták a rendőröknek, hogy egyikük testvérét szerették volna meglátogatni Pécsen a kórházban, azért vitték el a kocsit. A nyomozók a fiúkat jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mindketten beismerték tettüket. Elmondták, hogy végig az idősebb fiú vezetett, de Csibrák után megállt az autó, nem tudták újra elindítani, ezért gyalog mentek haza. Az utastérben a rendőrök megtalálták egyikük diákigazolványát is. A 16 éves fiú ellen engedély nélküli vezetés miatt is eljárás indult, emiatt őrizetbe is vették – írja a police.hu.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 10:15, péntek | Helyi

Családbarát vállalat címet nyert el a Tamási-Hús

Átadták „Az Év Családbarát Vállalata” díjakat az elmúlt pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. December 03. 10:14, péntek | Helyi

Tolna megyében idén már több mint 100 lakás gyulladt ki, a következő hetekben megduplázódhat a lakástüzek száma

Elkezdődött az ünnepi készülődés, ha azonban az adventi koszorú tűzvédelmi szempontból nem biztonságos, az égő gyertya könnyen lakástüzet okozhat – hangsúlyozza a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A tegnap napon több baleset is történt a megyében, köztük egy halálos kimenetelű.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Eltűnt Kökény Anasztázia Anna

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.