Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 22. 12:09, hétfő | Helyi
Forrás: TMRFK, fotó: femina.hu

Puszit akart adni - előzetes letartóztatást kapott

Puszit akart adni - előzetes letartóztatást kapott

A járókelők kiáltottak rendőrért, akik a férfit előállították a Tamási Rendőrkapitányságra

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytat személyi szabadság megsértése bűntett, valamint tettlegesen elkövetett becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Róbert 24 éves simontornyai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2013. április 19-én reggel egy simontornyai járdaszakaszon a karjánál fogva megragadott egy fiatal helybéli nőt, és megpróbálta őt erőszakkal megpuszilni az arcán. Cselekményével csak akkor hagyott fel, amikor a járókelők - látva a történteket - rendőrért kezdtek kiáltozni.

A Tamási Rendőrkapitányság nyomozói a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően G. Róbertet őrizetbe vették, majd kezdeményezték az előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.