Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2024. Február 07. 09:56, szerda | Helyi

Rabolni akart Kocsolán egy dalmandi férfi - videó az elfogásról

Rabolni akart Kocsolán egy dalmandi férfi - videó az elfogásról

Az élelmiszerbolt bevételét követelte egy ismeretlen férfi Kocsolán, de nem jutott pénzhez.

Egy bolti alkalmazott tett bejelentést 2024. február 3-án délután, negyed 4 körül. Az eladó elmondta, egy ismeretlen férfi lépett az üzletbe, majd a kezében egy pisztolynak látszó tárggyal azt mondta, hogy kéri a bevételt. A hölgy határozott fellépésének és ellenállásának köszönhetően a rabló meggondolta magát, és távozott.

A helyszínre elsőként érkező dombóvári rendőrök, majd a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyesei a szemlével párhuzamosan széles körű adatgyűjtésbe kezdtek. A személyleírás alapján megállapították az ismeretlen kilétét, majd a felkutatására indultak. Még 12 óra sem telt el, amikor a 31 éves dalmandi férfi kezén kattant a bilincs.

Először tagadta, hogy bármilyen bűncselekményhez köze lenne, de kihallgatása során már beismerő vallomást tett. Tartózkodási helyén a nyomozók lefoglalták a rabláskor viselt ruházatát és azt a gáz-riasztó pisztolyt is, amivel kérését akarta nyomatékosítani.

A Tolna vármegyei zsaruk őrizetbe vették a férfit fegyveres rablás bűntett kísérlete miatt, és kezdeményezték letartóztatását.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 09:42, csütörtök | Helyi

Megjelent nyomtatásban Tamási legújabb várostérképe

Az ingyenes, nyomtatott várostérképet keressék Tamási főbb turisztikai pontjain (pl. Termálfürdő, Dámpont Ökoturisztikai Látogatóközpont)!

2024. Július 15. 08:31, hétfő | Helyi

Változik az autóbuszok menetrendje néhány Tamásit érintő járatnál

A Volánbusz Zrt. tájékoztatja a Tisztelt utazóközönséget, hogy forgalomszervezési okokból 2024. augusztus 17-től az alábbi menetrend módosítást vezeti be:

2024. Július 09. 10:08, kedd | Helyi

Folytatódik a szúnyoggyérítés vármegyénkben

Tolna vármegyében 54 településen összesen 9825 hektáron védekeznek a rovarok ellen.

2024. Július 04. 09:00, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!