Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 01. 16:43, hétfő | Helyi
Forrás: erdo-mezo.hu

Rangos vadászati díjat kapott a Gyulaj Zrt. a CIC-től

Rangos vadászati díjat kapott a Gyulaj Zrt. a CIC-től

A CIC az elismerést évente egyszer adja ki annak a vadásztársaságnak, amelyet a világon a legjobbnak ítélt meg.

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a CIC Nemzetközi Vadvédelmi Tanács 64. Közgyűlésén, a svájci Montreuxban kapta meg az Edmond Blanc díjat – számolt be a komoly kitüntetésről az állami erdőgazdaság hivatalos Facebook oldala, amelyen keresztül Gőbölös Péter videoüzenetet is küldött. A vezérigazgató a Genfi-tó partjáról megköszönte minden munkatársának, többek között a kerületvezető vadászoknak és erdészeknek, hogy megkapták a világ vadászterületeinek rangos elismerését. “Nem szabad megfeledkezni az elődeinkről sem, hogy ilyen magas színvonalú élőhelyeket kezelhetünk ma is.” – mondta el. Hozzátette: “Büszke nap ez a mi számunkra, nagyon boldog vagyok, kicsit el is érzékenyül ilyenkor az ember. Nagyon jó csapat a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. csapata, ahol öröm együtt alkotni és dolgozni. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok; magyar vagyok itt Svájcban” – mondta el videoüzenetében Gőbölös Péter vezérigazgató. A CIC az elismerést évente egyszer adja ki annak a vadásztársaságnak, amelyet a világon a legjobbnak ítélt meg. Az Edmond Blanc-díjat ott kaphatják meg, ahol összhangot és egyensúlyt teremtenek a természetvédelem, az erdőgazdálkodás valamint a vadgazdálkodás területén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!