Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2018. Február 06. 08:25, kedd | Helyi
Forrás: Tamási Művelődési Központ

Régi tamási épületek láthatók a falakon

Régi tamási épületek láthatók a falakon

Többek között a régi községháza, a miklósvári kastély, a közjegyzői hivatal és a régi posta épülete is fellelhető a képek között.

Régi tamási képeslapok reprodukciói láthatók a művelődési központ folyosógalériáján, mely alkotások a Magyar Festészet Napja 2014-es rendezvényén készültek. A régi községháza, a miklósvári kastély, a közjegyzői hivatal, a katolikus templom, a vasútállomás, a Hangya Szövetkezet boltja és a régi posta épülete is látható a képeken.
A kiállítás megtekinthető február 15-ig, az intézmény nyitva tartási idejében.
A kiállított képek alkotói:
Benke Éva, Hosszú György, Gyenei Kristóf György, Hajdics Tibor, Sárközi Csaba, Brücher Bettina, Teplán Rebeka, Bartha Zsombor, Gombkötő Dániel, Hirt Szabina, Kardos Beáta, Ambrus Attila, Szimeiszter Botond, Bóta Renáta, Orsós Mónika, Rauch Bettina.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.