Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Szeptember 14. 11:03, csütörtök | Helyi

Rekordszámú résztvevő a Coop napon

Rekordszámú résztvevő a Coop napon

Az idei évben 19. alkalommal rendezték meg a kereskedők és a vásárlók közös napját a 3. számú Bokréta Coop Szupermarket parkolójában.

Az elmúlt két évben a járványhelyzet miatt nem fogadhatta színes forgatag szeptember első szombatján a 3. számú Bokréta Coop Szupermarketbe betérőket, az arra járókat. Idén viszont semmi akadály nem gördült a nagyszabású rendezvény megtartása elé, s az elmúlt két év csend után ez most valóban nagyot szólt: soha ennyien nem látogattak még ki a Coop napra. – 21 éve indult útjára ez a rendezvény, az akkori boltvezető, Belányi Lászlóné ötlete alapján – emlékezett vissza Viola Szabolcs, a Kop-Ka Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Két évig kényszerpihenőre kellett vonulnunk a koronavírus járvány miatt, így munkatársaimmal nagyon vártuk már az idei rendezvényt, melyet végre megtarthattunk. Igyekeztünk mindenki ízlésének megfelelő színes, zenés, táncos programokat szervezni, és a gyermekektől a felnőttekig minden korosztályt megszólítani. Ebben az évben tovább merészkedtünk, már nem csak helyi előadókat invitáltunk meg, hanem közkedvelt, neves fellépőknek is tapsolhatott a közönség. Ilyen volt például az Alma Együttes, Peter Srámek, de Herczeg Balázs Mókus motoros showját is élvezhették a hozzánk ellátogatók. A nap során Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozó is tiszteletét tette, és egy futóversenyt is rendezett a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület, melyre szintén nagy volt az érdeklődés, több mint száz futó vett részt rajta. Egész napos akciókkal, kóstolókkal, nyereményekkel, a már megszokott és nagyon kedvelt szerencsekerékkel, tombolával, ajándékutalványokkal vártuk a hozzánk érkezőket. Körülbelül két-háromezer résztvevővel számolunk, amelynek borzasztóan örülünk, és köszönjük, hogy ennyien ellátogattak hozzánk. Jövőre jubilálunk, 2024-ben a 20. Coop napot szervezzük majd meg, azt gondolom, hogy fel van adva a lecke számunkra, hogy a mostanihoz hasonló sikeres napot könyvelhessünk el egy év múlva – fogalmazott Viola Szabolcs. – Ötleteink már vannak, és kellő lendületünk is, így bízunk benne, hogy jövőre is sokan látogatnak el majd hozzánk.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.