Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Augusztus 21. 06:59, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrségi bemutató Páriban

Rendőrségi bemutató Páriban

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a faluban megszervezett Hitélet és Kultúra Napján tartottak rendőrségi bemutatót.

A rendezvényre meghívást kaptak a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai is. A rendőrséget Szalai Ágnes bűnmegelőzési előadó és Izsák László rendőr alezredes képviselte. A prevenciós szakember bűnmegelőzési előadást tartott az érdeklődőknek, melyen az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről tájékoztatta a résztvevőket. Izsák László rendőr alezredes pedig az egyenruhások munkájába adott rövid betekintést a gyerekeknek és a felnőtteknek. A közrendvédelmi osztályvezető bemutatta a rendőrségnél használt csapatszolgálati felszereléseket és fegyvereket is. Azok a bátor érdeklődők, akik szerették volna, fel is próbálhatták a protektort és a rendőrségi sisakot is.

Címkék: pári, Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 11:40, szerda | Helyi

Egységre és együttes döntésre kell törekedni

Fontos, hogy a lakosság nemcsak látható, hanem gyorsan, szakszerűen, határozottan, jogszerűen és nem utolsósorban emberségesen intézkedő rendőrrel, rendőrséggel találkozzon, hangsúlyozta az új tamási rendőrkapitány.

2020. Február 18. 10:05, kedd | Helyi

Még lehet csatlakozni a kihíváshoz

Az Olvasás Öröméért címmel kihívást tett közzé a Könnyü László könyvtár az olvasni szeretőknek.

2020. Február 18. 09:59, kedd | Helyi

Házfalnak ütközött egy autó Nagyszokolyon

Az eset tegnap este történt, a jármű két utasát kórházba szállították.

2020. Február 14. 09:16, péntek | Helyi

Az ülés alól került elő a kábítószer

Három simontornyai fiatallal szemben indítottak büntetőeljárást a tamási rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.