Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 06. 15:24, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 2-án Tamásiban egy parkolóból induló sofőr figyelmetlensége miatt autójával lehajtott a rézsűn és egy ott parkoló kocsinak ütközött.

Március 3-án Tamásiban a Dózsa György utca és a Zrínyi utca kereszteződésében egy pécsi férfi közlekedett autójával a Rákóczi utca irányába. A kereszteződésbe behaladva a kihelyezett Állj! Elsőbbség adás kötelező! tábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a Zrínyi utcában a Szent István utca irányába szabályosan közlekedő kocsinak, így össze ütköztek.

Március 5-én Gyulajon igazoltattak az egyenruhások egy 38 éves helyi férfit, aki egy rendszám nélküli Peugeot-val közlekedett. A nyilvántartó adatai szerint a kocsit a forgalomból korábban kivonták, azon biztosítás sem volt. Az autót vezető férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és ezév végéig a járművezetéstől eltiltották. A szabályszegőt a tamási rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ellene szabálysértési és büntető feljelentést is tettek.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.