Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2023. Március 06. 15:24, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 2-án Tamásiban egy parkolóból induló sofőr figyelmetlensége miatt autójával lehajtott a rézsűn és egy ott parkoló kocsinak ütközött.

Március 3-án Tamásiban a Dózsa György utca és a Zrínyi utca kereszteződésében egy pécsi férfi közlekedett autójával a Rákóczi utca irányába. A kereszteződésbe behaladva a kihelyezett Állj! Elsőbbség adás kötelező! tábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a Zrínyi utcában a Szent István utca irányába szabályosan közlekedő kocsinak, így össze ütköztek.

Március 5-én Gyulajon igazoltattak az egyenruhások egy 38 éves helyi férfit, aki egy rendszám nélküli Peugeot-val közlekedett. A nyilvántartó adatai szerint a kocsit a forgalomból korábban kivonták, azon biztosítás sem volt. Az autót vezető férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és ezév végéig a járművezetéstől eltiltották. A szabályszegőt a tamási rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ellene szabálysértési és büntető feljelentést is tettek.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 09:00, kedd | Helyi

Tavaszi lovas rendezvények Tamásiban

A hosszú téli hónapok nem teltek el esemény nélkül a Horseman Lovassport Egyesület életében.

2023. Március 27. 14:08, hétfő | Helyi

Már lehet szavazni a Gyulaj Zrt-re

Hetek óta folyamatban van – a „Szavazzon Magyarország legszebb erdejére!” Facebook kampány, most a Gyulaj Zrt. mutatkozik be.

2023. Március 27. 09:09, hétfő | Helyi

Magyar Költészet Napja a Könnyü László könyvtárban

A magyar költészet napját Magyarországon 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük.

2023. Március 24. 08:47, péntek | Helyi

Hirdetmény - általános iskolai beiratkozásról

A 2023/2024. tanévre a Tamási Tankerületi Központ fenntartásában lévő általános iskolákban az alábbi időpontokban kerül sor a beiratkozásra: