Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. augusztus 6-án 23 óra körüli időben Pincehely belterületén. Egy 25 éves nő közlekedett autóval Simontornya irányából Tamási irányába a Gróf Széchenyi István utcában, amikor ismeretlen okból letért az úttestről és a bal oldali beton támfalnak ütközött. A baleset során a sofőr súlyos sérülést szenvedett.

Az anyagi káros balesetek közül két esetben vaddal ütközés történt Felsőnyék illetve Szakály közelében. A harmadik esetben a 65-ös úton a vaddal ütközést kívánta egy sofőr elkerülni, mivel 6-7 szarvast látott átkelni az úton. A kocsit jobbra kormányozva letért az útról és az árokban állt meg.

A rendőrök szombaton két főt fogtak el, és hármat állítottak elő. Kollégáink egy büntető, és 11 szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy esetben volt pozitív.

Ismét volt állampolgári bejelentés migránsokkal kapcsolatban is. 2022. augusztus 6-án reggel fél hat körüli időben egy kalauz tett bejelentést, hogy a vonaton migráns személyek utaznak. A bátaszéki állomáson elfogásra került hét, magát szír állampolgárnak valló felnőtt korú férfi, akik nem tudták igazolni a Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat. Őket kollégáink visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 09:12, csütörtök | Helyi

Kitüntetést vehettek át a dolgozók

Az Országos Magyar Vadászkamara rendezésében a Megyei Vadásznap „Vadászati Idénynyitó” ünnepségén, Hubertus Kereszt ezüst fokozatban részesültek a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. dolgozói.

2022. Szeptember 29. 09:09, csütörtök | Helyi

Magas állami kitüntetést kapott a hivatal nyugalmazott munkatársa

A közigazgatásban végzett, több mint három évtizedes kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományoztak Bodor Lászlónénak.

2022. Szeptember 29. 09:08, csütörtök | Helyi

Csökkent a betegforgalom a tavalyi évben

Dr. Kerekes László, a Dombóvári Szent Lukács Kórház főigazgatója számolt be a tamási rendelőintézet működéséről a város képviselő-testületének.

2022. Szeptember 21. 20:41, szerda | Helyi

Kerítésnek ütközött egy autó Balatonfüreden, a sofőr életét vesztette

A sofőr menet közben rosszul lett, emiatt következett be a szerencsétlenség.