Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2022. Augusztus 07. 21:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. augusztus 6-án 23 óra körüli időben Pincehely belterületén. Egy 25 éves nő közlekedett autóval Simontornya irányából Tamási irányába a Gróf Széchenyi István utcában, amikor ismeretlen okból letért az úttestről és a bal oldali beton támfalnak ütközött. A baleset során a sofőr súlyos sérülést szenvedett.

Az anyagi káros balesetek közül két esetben vaddal ütközés történt Felsőnyék illetve Szakály közelében. A harmadik esetben a 65-ös úton a vaddal ütközést kívánta egy sofőr elkerülni, mivel 6-7 szarvast látott átkelni az úton. A kocsit jobbra kormányozva letért az útról és az árokban állt meg.

A rendőrök szombaton két főt fogtak el, és hármat állítottak elő. Kollégáink egy büntető, és 11 szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy esetben volt pozitív.

Ismét volt állampolgári bejelentés migránsokkal kapcsolatban is. 2022. augusztus 6-án reggel fél hat körüli időben egy kalauz tett bejelentést, hogy a vonaton migráns személyek utaznak. A bátaszéki állomáson elfogásra került hét, magát szír állampolgárnak valló felnőtt korú férfi, akik nem tudták igazolni a Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat. Őket kollégáink visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 28. 12:50, csütörtök | Helyi

Szüreti mulatság lesz a hétvégén Szakályban

Szüreti felvonulással és kulturális programokkal is várják a szakályiakat, és a Szakályba látogatókat szombaton.

2023. Szeptember 28. 12:50, csütörtök | Helyi

Ellepték a rendőrök az utakat, egész héten tart a razzia

A rendőrség fokozott ellenőrzést tart a vasúti biztonság érdekében szeptember 25-én 7 órától október 2-án 7 óráig.

2023. Szeptember 28. 12:48, csütörtök | Helyi

Azt mondta, megbeszélésre siet, 260 ezres bírság lett a vége

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett az az autós, akiről a 61-es főúton készített felvételt a traffipax.

2023. Szeptember 26. 14:00, kedd | Helyi

Kocsolán már aprították a tűzrevalót

A Tamási Rendőrkapitányság egyenruhásai résen voltak, időben megtalálták a Nagykónyiból ellopott fát.