Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Február 16. 08:28, csütörtök | Helyi

Rendőrségi összefoglaló

Rendőrségi összefoglaló

Tolna vármegye útjain február 14-én egy anyagi káros baleset történt.

Reggel hat óra körüli időben egy buszsofőr tett bejelentést, miszerint Nagydorog és Bikács között közlekedett, amikor a 63-as út 2-es kilométerszelvényében vadon élő állattal ütközött.

Február 14-én két ittas sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök. Szakcson egy naki férfi,- míg Felsőnyéken egy nagyszokolyi férfi esetében mutatott pozitív értéket a szonda. Mindkettőjüket előállították további mintavételre, jogosítványaikat bevonták, vezetői jogosultságukat felfüggesztették és büntető feljelentést tettek ellenük.

Dunaföldváron egy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, Pakson, Tamásiban és Simontornyán egy-egy körözött férfit fogtak el és állítottak elő az egyenruhások.

Február 15-én a 65-ös számú főúton 15 óra 10 perc körüli időben történt egy anyagi káros baleset. Szakály irányából Tamási irányába közlekedett egy szekszárdi férfi mezőgazdasági vontatóval és a hozzá kapcsolt szerelvénnyel. A 36-os kilométerszelvényhez érve egy mezőgazdasági útra kívánt jobbra lekanyarodni. A járműszerelvény sajátosságai miatt a kanyarodáshoz a szemközti sávba áthajtott irányjelző használata nélkül, közben a mögötte szabályosan haladó autó vezetője jobbról kívánta kikerülni a szerelvényt, ekkor a mezőgazdasági vontató nekiütközött.

A szerda sem múlt el ittas vezető nélkül. Délelőtt Simontornyán igazoltattak egy 74 éves helyi nőt, este pedig Szekszárdon egy 68 éves helyi férfit, mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott a szonda, így további mintavételre előállították őket. Kollégáink a vezetői engedélyek elvétele mellett az ittas sofőrök vezetési jogosultságát felfüggesztették és büntető feljelentést tettek.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.