Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Február 04. 13:53, hétfő | Helyi

Sikeres szakmai évet zárt a művelődési központ

Sikeres szakmai évet zárt a művelődési központ

Elismeréssel és egyhangú szavazással fogadták el Czink Juditnak, a Tamási Művelődési Központ és Könnyü László Könyvtár igazgatójának 2018. évi munkájáról szóló beszámolóját a január 30-án zajlott testületi ülésen.

A művelődési központ sikeres szakmai évet zárt 2018-ban, erről számos visszacsatolást kaptunk az intézmény használóitól, a város polgáraitól, országos szakmai szervezetektől, intézményektől és fenntartónktól is – fogalmazott beszámolójában Czink Judit, a Tamási Művelődési Központ igazgatója. - Feladatellátásunk során arra törekedtünk, hogy az épületben év közben bekövetkezett káresemény ne befolyásolja az érdemi munkát, látogatóink minél kevesebbet érezzenek ebből. Jóérzéssel töltött el bennünket az itt élők aggodalma az épület további sorsával kapcsolatban, ahogy a fenntartó támogatása, azonnali segítsége is. Mindez megerősített bennünket abban, hogy az itt élőknek fontos az intézményben folyó munka, mindennapi életükbe szervesen beépültek azok a tevékenységek, melyek a helyi közösség megerősítését, fejlesztését szolgálják. Nyugodtan mondhatjuk, egyre többen „hazajárnak” az intézménybe, szinte második otthonuknak tekintik a művelődési központot. Az elmúlt évben a munka munkatársi közösség majdnem teljes egészében átalakult, fiatal munkatársak váltották a több évtizede itt dolgozókat, nyugdíjba vonulókat. Az új kollégák kreativitása, lelkesedése, friss szemlélete és a régi kollégák tapasztalata, szakmai tudása összeadódott, új lökést adva az intézménynek. Kiváló munkatársi közösség alakult ki, melyben mindenki legjobb tudását adta a közös munkához, saját kompetenciáival gazdagította a közös munkát. Mindez jó alapot biztosít a jövő tervezéséhez, a helyi közösségi élet további gazdagításához, a tamási polgárok helyi identitásának erősítéséhez, az értékek továbbviteléhez – áll a beszámolóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.