Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Július 05. 14:40, szerda | Helyi

Sok volt a szabálysértés a hétvégén

Sok volt a szabálysértés a hétvégén

A rendőrség beszámolója szerint a hétvégén ellenőrzött sofőrök között volt, aki valamilyen szabályszegést vagy bűncselekményt is elkövetett Tolna vármegyében.

Pénteken, délután Szekszárdon igazoltattak a járőrök egy 31 éves bonyhádi férfit, aki vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé. Dombóváron egy 45 éves helyi férfivel szemben intézkedtek ittas vezetés miatt. Szombaton, délután Tevelen igazoltattak az egyenruhások egy rendszámtáblák nélkül közlekedő autóst, a férfiről kiderült, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Hőgyészen egy 18 éves fiúval szemben intézkedtek, aki a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul a vezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. Iregszemcséről egy nagyszokolyi sofőrt kellett előállítani ittas vezetés miatt. Vasárnap Szekszárdon egy 70 éves helyi férfinél, Dombóváron egy 33 éves osztrák sofőrnél és Simontornyán egy 37 éves nagypalli férfinél jelzett pozitív értéket a szonda. Az első esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, míg a másik kettőnél büntető feljelentést tettek az intézkedők.

Címkék: tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.