Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Január 18. 10:20, kedd | Helyi

Szakképzett ügyintézők fogadják az ügyfeleket a kormányablakokban

Szakképzett ügyintézők fogadják az ügyfeleket a kormányablakokban

A Tolna Megyei Kormányhivatal harminc munkatársa tett sikeres vizsgát, és vehette át kormányablak ügyintéző oklevelét 2021. január 11-én a Vármegyeháza dísztermében.

A tanúsítványokat dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott és dr. Lehőcz Regina főigazgató adta át. A folyamatos szakmai képzés a garancia a kormányablakokban folyó kiemelkedő munkára – hangzott el dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott köszöntőjében. 2011 januárjában nyílt meg Tolna megyében az első integrált ügyfélszolgálat Szekszárdon, és mára már megyeszerte tíz kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol folyamatosan bővül az intézhető ügykörök száma. A kormányablakok legfontosabb ismérve a gyors, pontos és naprakész szakmai munka mellett az ügyfélbarát ügyintézés, - emelte ki dr. Horváth Kálmán - melyhez elengedhetetlen, hogy a kollégák mindenkor a legfrissebb tudás birtokában legyenek. A kormánymegbízott méltatta a kormányablak ügyintézők munkáját, mint mondta, ők a kormányhivatal arcai, akikkel az állampolgárok elsőként találkoznak, rajtuk keresztül ítélik meg a kormányhivatal munkáját. A kollégák kiemelkedő munkáját bizonyítja a panaszok elenyésző száma is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!