Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2022. Január 18. 10:20, kedd | Helyi

Szakképzett ügyintézők fogadják az ügyfeleket a kormányablakokban

Szakképzett ügyintézők fogadják az ügyfeleket a kormányablakokban

A Tolna Megyei Kormányhivatal harminc munkatársa tett sikeres vizsgát, és vehette át kormányablak ügyintéző oklevelét 2021. január 11-én a Vármegyeháza dísztermében.

A tanúsítványokat dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott és dr. Lehőcz Regina főigazgató adta át. A folyamatos szakmai képzés a garancia a kormányablakokban folyó kiemelkedő munkára – hangzott el dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott köszöntőjében. 2011 januárjában nyílt meg Tolna megyében az első integrált ügyfélszolgálat Szekszárdon, és mára már megyeszerte tíz kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol folyamatosan bővül az intézhető ügykörök száma. A kormányablakok legfontosabb ismérve a gyors, pontos és naprakész szakmai munka mellett az ügyfélbarát ügyintézés, - emelte ki dr. Horváth Kálmán - melyhez elengedhetetlen, hogy a kollégák mindenkor a legfrissebb tudás birtokában legyenek. A kormánymegbízott méltatta a kormányablak ügyintézők munkáját, mint mondta, ők a kormányhivatal arcai, akikkel az állampolgárok elsőként találkoznak, rajtuk keresztül ítélik meg a kormányhivatal munkáját. A kollégák kiemelkedő munkáját bizonyítja a panaszok elenyésző száma is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 08:12, kedd | Helyi

Ismét a vendéglátóhelyeket ellenőrzik a héten

A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az árukészletek eredetét Tolna megyében.