Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Május 17. 08:00, szerda | Helyi

Szenior örömtáncosok találkoztak Tamásiban

Szenior örömtáncosok találkoztak Tamásiban

Tolna, Fejér, Baranya vármegyék csoportjai közösen táncoltak április 22-én Tamásiban a TMSZC Vályi Péter Szakképző Iskola sportcsarnokában.

Az ötlet Gyuricza Istvánnétól származik, aki évek óta oktatja a szenior táncosokat. Ez alkalommal nem csak a saját csoportja táncolt, hanem vidékről érkező táncosok is csatlakoztak hozzájuk, megtöltve ezzel a sportcsarnokot, remek látványt nyújtva az érdeklődők számára. A délelőtt 10 órakor kezdődött találkozón elsőként a vendégeket, támogatókat, az oktatótársakat köszöntötték, majd a találkozó emlékére emléklapot adtak át a résztvevőknek, akiket az városvezetés nevében Fellinger Károlyné, önkormányzati képviselő is köszöntött. Ezután kezdetét vette a szépkorúak közös tánca a szenior örömtánc oktatók közreműködésével. A táncosok 21 településről 9 oktatóval, mintegy 230-an érkeztek Tamásiba. A táncok között szerepeltek körtáncok, páros körtáncok, blokktáncok és kontratáncok is. A szervező, Gyuricza Istvánné elmondta: nagyon jó hangulatban zajlott a rendezvénym az ebédszünet után délután két órakor fejeződött be a találkozó. Mindenki elégedettségét fejezte ki a szervezők felé, a visszajelzések is nagyon pozitívak. - Nagy öröm tölt el, hogy munkám eredményeként ez a találkozó létrejöhetett, így én is részesülhettem egy kis sikerélményben – fogalmazott Gyuricza Istvánné.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 15:33, szerda | Helyi

Lopás miatt a tamási rendőrök keresik őket

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik a tolvajok felkutatásában.

2024. Július 22. 13:17, hétfő | Helyi

Módosultak az iskolakezdési támogatás feltételei Tamásiban

A képviselő-testület megemelte a támogatás összegét és szélesebb körben lehet igényelni.

2024. Július 18. 09:42, csütörtök | Helyi

Megjelent nyomtatásban Tamási legújabb várostérképe

Az ingyenes, nyomtatott várostérképet keressék Tamási főbb turisztikai pontjain (pl. Termálfürdő, Dámpont Ökoturisztikai Látogatóközpont)!

2024. Július 15. 08:31, hétfő | Helyi

Változik az autóbuszok menetrendje néhány Tamásit érintő járatnál

A Volánbusz Zrt. tájékoztatja a Tisztelt utazóközönséget, hogy forgalomszervezési okokból 2024. augusztus 17-től az alábbi menetrend módosítást vezeti be: