Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. Május 17. 08:00, szerda | Helyi

Szenior örömtáncosok találkoztak Tamásiban

Szenior örömtáncosok találkoztak Tamásiban

Tolna, Fejér, Baranya vármegyék csoportjai közösen táncoltak április 22-én Tamásiban a TMSZC Vályi Péter Szakképző Iskola sportcsarnokában.

Az ötlet Gyuricza Istvánnétól származik, aki évek óta oktatja a szenior táncosokat. Ez alkalommal nem csak a saját csoportja táncolt, hanem vidékről érkező táncosok is csatlakoztak hozzájuk, megtöltve ezzel a sportcsarnokot, remek látványt nyújtva az érdeklődők számára. A délelőtt 10 órakor kezdődött találkozón elsőként a vendégeket, támogatókat, az oktatótársakat köszöntötték, majd a találkozó emlékére emléklapot adtak át a résztvevőknek, akiket az városvezetés nevében Fellinger Károlyné, önkormányzati képviselő is köszöntött. Ezután kezdetét vette a szépkorúak közös tánca a szenior örömtánc oktatók közreműködésével. A táncosok 21 településről 9 oktatóval, mintegy 230-an érkeztek Tamásiba. A táncok között szerepeltek körtáncok, páros körtáncok, blokktáncok és kontratáncok is. A szervező, Gyuricza Istvánné elmondta: nagyon jó hangulatban zajlott a rendezvénym az ebédszünet után délután két órakor fejeződött be a találkozó. Mindenki elégedettségét fejezte ki a szervezők felé, a visszajelzések is nagyon pozitívak. - Nagy öröm tölt el, hogy munkám eredményeként ez a találkozó létrejöhetett, így én is részesülhettem egy kis sikerélményben – fogalmazott Gyuricza Istvánné.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 24. 10:00, szombat | Helyi

Itt adhat vért Tolna vármegyében február 26–március 3. között

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu

2024. Február 23. 15:22, péntek | Helyi

Két témában várja az alkotásokat idén a katasztrófavédelem

2024-ben a Katasztrófavédelem Központi Múzeumával közösen hirdet alkotói pályázatot a katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottsága.

2024. Február 21. 14:54, szerda | Helyi

Képzésen vettek részt Tamási tűzoltói

Bán Attila tűzoltó ezredes, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője kifejezetten az elektromos hajtású járművekkel kapcsolatos tudnivalók figyelembevételével tartott előadást.

2024. Február 19. 10:59, hétfő | Helyi

A vendéglátóhelyeket ellenőrzik a revizorok Tolnában

Tamásiban csütörtökön kell ellenőrzésekre számítani.