Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 05. 11:28, kedd | Helyi
Forrás: TEOL.HU

Szeretetüzenetekkel szeretnék újradíszíteni a májusfát

Szeretetüzenetekkel szeretnék újradíszíteni a májusfát

Május 8-ig üzenetben várja a pozitív gondolatokat, szeretetüzeneteket az iregszemcsei Bartók Béla Művelődési Ház, hogy a településen titokban állított májusfát újradíszíthesse a szalagokra írt, kapott írásokkal.

Az intézmény saját készítésű pántlikákat, szív alakú, díszített és feliratozott kártyákat is örömmel fogad – számol be a TEOL. A fa jelenleg csupaszon áll. Fiatalok, fiúk, a májusfát még múlt hét csütörtök éjszaka, a falu közösségének állították titokban, ám a díszítéseit, a szalagokat, az eső lemosta a májusfáról. A művelődési ház a felhívását, tájékoztatását a hivatalos facebook oldalán tette közzé. Abban az is szerepel, hogy a rendkívüli járványhelyzet fényében sok minden megváltozott, és még fokozottabban érzik, hogy mekkora kincs, ha valahová tartozhatnak, ahol otthon érezhetik magukat, legyen az család vagy más közösség. Azt ígérték, ha hónapok múlva is, de kitáncolják a májusfát, amely az összetartozás, a szeretet, a természet újjászületésének szimbóluma is egyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.