Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 18. 09:22, kedd | Helyi

Szombattól változott a vasúti és buszmenetrend egyaránt

Szombattól változott a vasúti és buszmenetrend egyaránt

A buszközlekedésben néhány járatot megszüntettek, de ez főleg a tanítási időszakban közlekedőket érinti.

Június 15-én életbe lépett a nyári menetrendi időszak. A buszközlekedésben néhány járatot megszüntettek, de ez főleg a tanítási időszakban közlekedőket érinti. A nyári időszakban Tamásiból nem közlekedik a vasútállomásról 16 óra 57 perckor Szekszárdra közlekedő járat, de helyette munkanapokon mentesítő járat indul Hőgyészre 17 órakor. A nyári időszak ideje alatt újra közlekedik közvetlen buszjárat Baja felől Siófokon át Hévízre, mely a Balaton irányába 10 óra 15 perckor érinti Tamásit, valamint naponta közlekedik 18 óra 30-as siófoki indulással buszjárat Szekszárdra, ez a járat 19 óra 25 perckor érinti Tamásit. A Balaton-parti vasútvonalakon sűrített menetrend lépett életbe az üdülőforgalom kedvezőbb kiszolgálása érdekében. A déli parton óránként közlekedik expresszvonat, Tópart illetve Balaton Expressz néven, melyekben az idei szezonban étkezőkocsik is közlekednek. Minden másik órában járnak a Déli Parti sebesvonatok, melyekkel a kerékpárokat is magunkkal vihetjük, valamint közvetlen vonatok indulnak Záhonyból, Szolnokról, Miskolcról, Szegedről és Szombathelyről is. Éjszakánként hétvégén a bagolyvonatokkal is utazhatunk a Balaton partján. Az északi parton az idei évben is a jól bevált zónázó rendszer lesz életben, vagyis kétóránként közlekednek a Katica, a Kék Hullám és a Tekergő nevű vonatok. Részletesebb menetrendi információkért érdeklődjön Nieder Szabolcsnál, vagy keresse fel a MÁV-Start honlapját, vagy a menetrendek.hu oldalt.

Címkék: busz, Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.