Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2019. Június 18. 09:22, kedd | Helyi

Szombattól változott a vasúti és buszmenetrend egyaránt

Szombattól változott a vasúti és buszmenetrend egyaránt

A buszközlekedésben néhány járatot megszüntettek, de ez főleg a tanítási időszakban közlekedőket érinti.

Június 15-én életbe lépett a nyári menetrendi időszak. A buszközlekedésben néhány járatot megszüntettek, de ez főleg a tanítási időszakban közlekedőket érinti. A nyári időszakban Tamásiból nem közlekedik a vasútállomásról 16 óra 57 perckor Szekszárdra közlekedő járat, de helyette munkanapokon mentesítő járat indul Hőgyészre 17 órakor. A nyári időszak ideje alatt újra közlekedik közvetlen buszjárat Baja felől Siófokon át Hévízre, mely a Balaton irányába 10 óra 15 perckor érinti Tamásit, valamint naponta közlekedik 18 óra 30-as siófoki indulással buszjárat Szekszárdra, ez a járat 19 óra 25 perckor érinti Tamásit. A Balaton-parti vasútvonalakon sűrített menetrend lépett életbe az üdülőforgalom kedvezőbb kiszolgálása érdekében. A déli parton óránként közlekedik expresszvonat, Tópart illetve Balaton Expressz néven, melyekben az idei szezonban étkezőkocsik is közlekednek. Minden másik órában járnak a Déli Parti sebesvonatok, melyekkel a kerékpárokat is magunkkal vihetjük, valamint közvetlen vonatok indulnak Záhonyból, Szolnokról, Miskolcról, Szegedről és Szombathelyről is. Éjszakánként hétvégén a bagolyvonatokkal is utazhatunk a Balaton partján. Az északi parton az idei évben is a jól bevált zónázó rendszer lesz életben, vagyis kétóránként közlekednek a Katica, a Kék Hullám és a Tekergő nevű vonatok. Részletesebb menetrendi információkért érdeklődjön Nieder Szabolcsnál, vagy keresse fel a MÁV-Start honlapját, vagy a menetrendek.hu oldalt.

Címkék: busz, Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 10:15, péntek | Helyi

Családbarát vállalat címet nyert el a Tamási-Hús

Átadták „Az Év Családbarát Vállalata” díjakat az elmúlt pénteken a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány szervezésében Budapesten.

2021. December 03. 10:14, péntek | Helyi

Tolna megyében idén már több mint 100 lakás gyulladt ki, a következő hetekben megduplázódhat a lakástüzek száma

Elkezdődött az ünnepi készülődés, ha azonban az adventi koszorú tűzvédelmi szempontból nem biztonságos, az égő gyertya könnyen lakástüzet okozhat – hangsúlyozza a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

A tegnap napon több baleset is történt a megyében, köztük egy halálos kimenetelű.

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Eltűnt Kökény Anasztázia Anna

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.