Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. December 16. 08:25, hétfő | Helyi sport
Forrás: TKSE

Szórták a kosarakat a Dámocskák

Szórták a kosarakat a Dámocskák

Immár a 3. fordulóval folytatódott az U-11 Országos Bajnokság a Tamási Dámocskák számára, ezúttal december 14-én, Pécsen

Mint minden fordulóban, most is két mérkőzés várt a gyerekekre. Az első találkozón a Kosárlabda Akadémia Pécs ellen nagyon gyengén kezdtek, az első félidő után 32-9-re vezetett a hazai csapat, a félidőben azonban nagyon összeszedték magukat a gyerekek, így a második félidőben - végig erőn felül küzdve - sikerült a tisztes helytállás. Ebben a szakaszban már csak egy ponttal tudta növelni az előnyét a pécsi csapat, a végeredmény 47-23 lett. Ezen a találkozón Ribányi Lőrinc 14 ponttal lett a legeredményesebb játékos, de a második félidei játékért az egész csapat dicsérhető.
Az első mérkőzés második félidei lendülete szerencsére megmaradt a második mérkőzésre is, ahol brillíroztak a Dámocskák. A Pécsi Gyakorló csapata ellen idénycsúcsot jelentő 59 pontot dobtak és mindössze 27-et kaptak. Az egész csapat szépen küzdött, Ribányi Lőrinc 17, Weinreich Kristóf 14, Gácsi Szilárd pedig 8 ponttal járult hozzá a szép sikerhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: