Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. November 14. 09:17, hétfő | Helyi
Forrás: Szi Benedek Sándor

Tamási sikerek az erdészversenyen

Tamási sikerek az erdészversenyen

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. minden évben hagyományosan megrendezi Az Év Erdésze verseny területi válogatóját az országos verseny mintájára.

Az versenyen közel húsz kerületvezető erdész mérte össze tudását, hogy az országos megmérettetésen a Zrt.-t képviselő kolléga kiválasztásra kerüljön. A Gyulaj Zrt. Pincehelyi Erdészetének szervezésében lebonyolított versenyen az írásbeli feladatsor és a felismerési feladatok mellett főleg a szakmai tudást, illetve gyakorlatot igénylő feladatok képezték a fő kihívást a résztvevők számára (vadásztatás, gyérítés-jelölés, állomány és erdőfelújítás leírás, becslési faladatok). Az eső és a szél senkit nem rettentett el, de gondoskodott arról, hogy a verseny körülményei valósághűek legyenek. A magas színvonalú 2016-os területi verseny győztese Molnár Csaba, a Pincehelyi Erdészet egyik fiatal kerületvezető erdésze lett. Második helyezett Horváth Róbert, harmadik pedig Gömbkötő Balázs lett, mindketten a Tamási Erdészet kerületvezető erdészei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!