Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 02. 09:38, hétfő | Helyi

Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja: Kohári Jakabné

Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja: Kohári Jakabné

A TONI megalakulásával 2008 óta dolgozik az Aranyerdő Óvodában,mint óvodatitkár.

Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testülete az önkormányzati elismerő címekről szóló rendelete alapján az önkormányzat által fenntartott intézményekben dolgozók részére – kiemelkedő tevékenységük elismeréseként – évente legfeljebb egy „Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja” kitüntető címet adományozhat. A 2015. évben „Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja" kitüntető cím birtokosa: Kohári Jakabné óvodatitkár.

Kohári Jakabné a 90-es évektől az Önkormányzatnál dolgozott, majd 1993-ban a Tamási Önkormányzat képviseletében tolmácsként Stollbergbe utazott a testvérvárosi kapcsolat kialakításában segédkezve. Már az első útja eredményes volt, segítségével többek közt tűzoltókocsit kapott Tamási város. 1998-ban megalakult a Német Kisebbségi Önkormányzat, melynek elnöke lett. Még abban az évben azon dolgozott, hogy Wurzennel testvérvárosi kapcsolatot hozzon létre, ami szintén eredményre vezetett. 1999-ben Kohári Jakabné kezdeményezésére és szervezésében a wurzeni polgármester egy delegációval meglátogatta a Német Kisebbségi Önkormányzatot, a Tamási Önkormányzatot, a gimnáziumot, a Vályi Szakképző Iskolát.
A TONI megalakulásával 2008. július 1. óta dolgozik az Aranyerdő Óvodában, mint óvodatitkár.
Előtte a Tamási Polgármesteri Hivatalban végzett munkát, azt megelőzően a GESZ-ben. Közalkalmazotti jogviszonyban 30 éve dolgozik.
2009 decmberében kiválóan alkalmas minősítést kapott. Feladatait precízen, pontosan, megbízhatóan és felelősséggel látja el. Munkáját önállóan,folyamatosan megújulva végzi.
A dolgozók bizalommal fordulhatnak hozzá, mindenben számíthatnak segítségére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.