Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Október 23. 13:56, szerda | Helyi

Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője lett Salamon Irén

Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője lett Salamon Irén

Megbízható, pontos, fejlődésre törekvő, kreatív munkavégzése, szakmai ismeretei, segítőkészsége teszik kiemelkedővé és érdemessé a kitüntető címre.

Salamon Irén 1999 óta dolgozik a Tamási Közös Önkormányzati Hivatalnál, munkáját a hivatal Műszaki Osztályán kezdte, majd 2004-ben került a Titkársági Osztály titkársági ügyintézői munkakörébe, melyben azóta is dolgozik.
Munkája során szervezi és összehangolja a városi önkormányzat, a bizottságok, a diáktestület zavartalan működését, vezeti a jogi, ügyrendi kérdésekkel foglalkozó bizottság és a képviselőtestület üléseinek jegyzőkönyveit. Gondoskodik a testület, a bizottság elé kerülő testületi anyagok, előterjesztések elő- és elkészítéséről, a testületi ülések éves munkatervének összeállításáról, kiküldéséről, részt vesz a helyi esélyegyenlőségi program elkészítésében, a választások sikeres lebonyolításában. Munkája során közel 400 jegyzőkönyv elkészítéséről gondoskodott.
Munkáját precizitás, alaposság jellemzi. Rendkívül segítőkész és udvarias az ügyfelekkel, kollégáival, a társszervek és intézmények dolgozóival. A képviselő-testület és a bizottságok tagjainak munkáját lelkiismeretesen, legjobb tudása szerint segíti.
Lendülete ösztönzőleg hat munkatársaira, akik bizalommal fordulhatnak hozzá,
építő tagja a hivatali apparátusának.
Megbízható, pontos, fejlődésre törekvő, kreatív munkavégzése, szakmai ismeretei, segítőkészsége teszik kiemelkedővé és érdemessé a Tamási Város Érdemes Közszolgálati Tisztviselője elismerő címre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.