Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Április 23. 13:11, kedd | Helyi
Forrás: TMRFK

Tamási Város Év Rendőre

Tamási Város Év Rendőre

Az elismerő címet dr. Piros Noémi rendőr őrnagy kapta

Tamási Város Képviselő Testülete a „Tamási Város Év Rendőre” elismerő címet adományozta a szakterületén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dr. Piros Noémi rendőr őrnagynak, a Tamási Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Alosztály Alosztályvezetőjének. Az ünnepélyes átadóra április 20-án, a Rendőrnap keretein belül került sor.

Dr. Piros Noémi 1996. augusztus elsején kezdett el dolgozni a Rendőrkapitányságon közalkalmazottként. 1996. augusztus 31-ei hatállyal került hivatásos állományba kinevezve a Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztályán, mint vizsgáló. 1998. május 1-től az Igazgatásrendészeti Osztályra került, ahol kiemelt főelőadóként teljesítette szolgálatát. Az osztály átszervezése miatt alosztály jogállásúvá változott, ahol 2008. február 16. napjától alosztályvezetői munkakörben dolgozik.

Szakmai képzettsége kiemelkedő színvonalú, határozottságával képes a konfliktushelyzetek megoldására. Szorgalma, parancsnoki nevelőmunkája, ügyfeldolgozó munkája példaértékű, amely alkalmas arra, hogy a más területen dolgozó parancsnok társainak is például szolgáljon. Munkája elismeréseként több alkalommal részesült a rendőrség részéről vezetői dicséretben és jutalomban.

Dr. Piros Noémi r.őrnagy huzamosabb ideje kiemelkedő munkát végez, ezáltal erősítve az állampolgárokban a rendőrség tekintélyét, illetve a rendőrségbe vetett bizalmat.

Szintén ezen a napon a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő munkája elismeréseként soron kívül előléptette Nagy Viktor r. zászlóst, a Tamási Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály szolgálatparancsnokát r. törzszászlóssá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!