Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. November 09. 09:20, szerda | Helyi

Tamásiban is előadást tartottak az időseknek

Tamásiban is előadást tartottak az időseknek

A napokban az internet biztonságról tartottak előadást a rendőrök - Tamásiban, Szekszárdon és Dombóváron - időseknek, egy közelmúltban indult öt megyés megelőzési projekt keretében.

A program célja, hogy az összefogás erejét, a megelőzés fontosságát hangsúlyozva két hónapon keresztül – középpontban a különböző bűnmegelőzési témákkal - szórakoztató módon mozgassuk meg öt megye lakosságát. A programsorozat a Csongrád-Csanád-, a Bács-Kiskun-, a Baranya- , a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság mellett Tolna megye részvételével, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának koordinálásával, a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési szakmai támogatásával 2022. szeptember 20-án vette kezdetét Szegeden. A projektben - a megyék sajátosságait figyelembe véve - minden területi egység egy-egy kiemelt téma köré szervezi saját programjait. A stafétát Szekszárdon 2022. október 27-én a baranyai kollégáktól vette át Huszti Gábor r. alezredes a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály vezetője, így a programsorozat Tolnában folytatódik. A megye bűnmegelőzési területen szolgálatot teljesítő rendőrei két héten keresztül az időskorúak részére tartanak tájékoztatókat, amelynek célja, hogy az interneten rájuk leselkedő veszélyekre felkészülve elkerülhessék az áldozattá válást. E sorozat keretében 2022. november 7-én tartott előadást Farkas Gabriella Nóra r.alezredes a Tamási Rendőrkapitányság szakembere a helyi idősek otthonában az időseket érintő internetes veszélyekről. Az előadáson 25 fő vett részt. Szekszárdon Huszti Gábor r. alezredes a Platán Nyugdíjas Klub tagjai részére tartott előadást a témában. Dombóváron Tóth Szilvia r. főtörzszászlós a helyi Baptista Tevékeny Szeretetszolgálat Új Esély Központ gondozottjait tájékoztatta a rájuk leselkedő veszélyekről. A stafétát 2022. november 14-én a Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság veszi át.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!