Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Október 25. 14:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Szinák Renáta

Társadalmi összefogással valósult meg a kerítés

Társadalmi összefogással valósult meg a kerítés

Munkával telt a tegnap délelőtt az Aranyerdő óvoda udvarán: új kerítés vigyáz a gyerekek biztonságára

A kerítésre azért volt szükség, mert az óvoda új csoportjának kis ovisai az udvar olyan részére járnak ki levegőzni, játszani, mely mellett olykor járművek is közlekednek. Guzslován Edit, az óvoda vezetője elmondta, hogy a gyermekek nagyobb fokú biztonságát szeretnék garantálni az új kerítés megépítésével, így az udvarból a számukra lekerített rész közelébe nem mennek autók. - Bár eddig sem engedték az óvónők a gyermekeket az út közelébe, nem árt az óvatosság. Nagyon örülök az új kerítésnek, és köszönöm mindenkinek, aki segített a megvalósításban - fogalmazott az óvodavezető.

A kerítést október 24-én délelőtt és kora délután készítették a FIDESZ helyi szervezetének tagjai, akik egyébként magánemberként fianaszírozták az építéshez szükséges anyagokat, festéket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.