Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 16. 09:02, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Tilos jelzés ellenére hajtott be az átjáróba

Tilos jelzés ellenére hajtott be az átjáróba

A Tamási Rendőrkapitányság folytatott nyomozást gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetése miatt.

Egy simontornyai férfi gépjárművével a tilos jelzés ellenére behajtott az átjáróba, és letörte a félsorompó csapórúdját. A Tamási Rendőrkapitányság folytatott nyomozást gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetése miatt. Mint azt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: ismeretlen személy február 12-én 12 órakor járművével közlekedett Simontornyán a 64-es főúton. A közút és a vasút kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az átjáró forgalmi rendjét szabályozó fény és félsorompó tilos jelzését és az átjáróba hajtott, ahol a sorompó csapórúdját letörte. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 50 éves helyi lakost. A férfit gondatlanságból elkövetett vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki felelősségét az eset kapcsán elismerte. A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!