Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Október 18. 08:19, kedd | Helyi

Több baleset is történt a környéken a hétvégén

Több baleset is történt a környéken a hétvégén

A helyszínen életét vesztette egy nő, akit egy vonat gázolt el péntek délután Pincehely közelében.

Egy traktor utasa súlyosan, egy kerékpárt toló férfi pedig könnyebben sérült meg szombaton. Szombaton a reggeli órákban a Szakály melletti mezőgazdasági területen egy 20 éves férfi az általa vezetett pótkocsis traktorral közlekedett. Egy lejtős útszakaszon a járműszerelvény megcsúszott a vizes, földes úton, ahol irányíthatatlanná vált, és oldalára borult. A balesetben a sofőr mellett ülő utas súlyosan megsérült. Őt kórházba szállították. Szombaton délelőtt egy kerékpárját toló férfival történt baleset. A férfi elmondása szerint kerékpárján vashulladékot tolt, amikor Bonyhád egyik utcájában őt egy ismeretlen típusú és rendszámú autó vezetője megelőzte, eközben nekiütközött a vashulladéknak a kocsi jobb oldalával. Az ütközéskor a kerékpár kormánya megütötte a gyalogos bal szemét, aki a balesetben könnyebben megsérült. Az autós adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A helyszínen életét vesztette egy nő, akit egy vonat gázolt el péntek délután Pincehely közelében. Egy mozdonyvezető tett bejelentést október 14-én, pénteken délután három óra körül, hogy nem sokkal azelőtt a nyílt pályán elgázolt egy embert A nőt a 815-ös számú, Pécs felől Budapest irányába tartó InterCity járat ütötte el a nyílt pályán, az 1071-es szelvény közelében, Pincehelytől mintegy két kilométerre – mondta el a TEOL.hu-nak Komlósiné Kiss Anett, a megyei kapitányság szóvivője. A nő a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon a vonatközlekedés átmenetileg szünetelt. A vonat utasait pótlóbuszokkal szállították tovább. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján közöltek szerint a balesethez a sárbogárdi hivatásos, a tamási önkormányzati és a simontornyai önkéntes tűzoltók is kiérkeztek. A vonaton mintegy háromszázötvenen utaztak. Az utasokért mentesítő járat érkezett, az egységek a biztonságos átszállásban nyújtottak segítséget. Október 16-án reggel 9 óra körüli időben egy 37 éves regölyi nő közlekedett autóval a 6313-as úton Regöly irányából Gyönk irányába, amikor a 16-os kilométerszelvénybe érve egy kanyarban elvesztette a járműve felett az uralmat és az árokba csúszott, a kocsiban anyagi kár keletkezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.