Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Április 20. 08:35, szerda | Helyi

Több baleset is történt a napokban

Több baleset is történt a napokban

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén húsvét hétfőn két könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt, mindhárom esetben vaddal ütközött a jármű.

A rendőrség munkatársai elfogtak két körözött személyt, továbbá előállítottak két főt bűncselekmény elkövetése miatt, további kettőt pedig mintavételre. A szolgálatban levő állomány tagjai három büntető,-és kilenc szabálysértési feljelentést tettek. A rendőrök két biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda négy esetben mutatott pozitív értéket. Személyi sérüléses baleset történt 2022. április 18-án 13 óra 34 perc körüli időben, amikor egy 44 éves helyi férfi közlekedett autóval Kalaznón a Petőfi utcában. A 128-as szám elé érve egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a kocsi felett és letért az útpadkára, ahol egy telefonoszlopnak ütközött. A baleset során az utasa könnyebben sérült. A sofőr ellenőrzése során a szonda pozitív értéket mutatott, így kollégáink mintavételre előállították, és büntetőfeljelentést tettek ellene ittas járművezetés miatt. A vezetői engedélyét nem tartotta magánál, ezért szabálysértés miatt is feljelentették. Mint arról korábban írtunk, személyi sérüléses baleset történt 2022. április 18-án 19 óra 25 perc körüli időben a 65-ös számú főúton. Egy 23 éves tamási lakos közlekedett Peugeot 307 típusú autóval Kéty irányából Hőgyész irányába, amikor a 24-es kilométerszelvényhez érve egy jármű előzésébe kezdett. A manőver megkezdése előtt nem észlelte, hogy az általa vezetett kocsi előzését már megkezdte egy Toyota. Először nekiütközött az őt előző autó jobb oldalának, majd nekiütközött az általa megelőzni kívánt kocsi bal oldalának. A balesetben a megelőzni kívánt autó oldalára borult. A sofőr, egy 20 éves siklósi nő könnyebben sérült. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett haladt.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!