Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 14. 09:45, hétfő | Helyi

Több baleset történt a hétvégén

Több baleset történt a hétvégén

Többen megsérültek Tolna megye útjain az elmúlt hétvégén, Simontornyán és Iregszemcse közelében is baleset történt, Szakály és Tamási között pedig kiégett egy autó

Az egyik baleset augusztus 11-én 11 óra 10 perckor történt Simontornyán. Egy személygépkocsi vezetője úgy hajtott egy útkereszteződésbe, hogy nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő kerékpárosnak. Az autós a kerékpárost elgázolta, aki a baleset során megsérült. A nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság büntetőeljárást rendelt el közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Három gépkocsi volt érintett abban a balesetben, amely augusztus 12-én Iregszemcse és az újiregi településrész között történt a 651-es úton. Az egyik jármű az árokba borult, a másik két kocsi az úttesten maradt. A tamási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autókat, a mentők egy embert a helyszínen ápoltak, később kórházba szállították. Teljesen kiégett egy gépkocsi a 65-ös főúton szintén augusztus 12-én, Szakály és Tamási között, közel a regölyi elágazáshoz. A tamási önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A dombóvári hivatásos tűzoltók is a helyszínre értek, ahol a tűz miatt lezárták az érintett útszakaszt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.