Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2020. Szeptember 16. 16:46, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Több vasúti baleset is történt

Több vasúti baleset is történt

A Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek.

Egy lepsényi férfi tehergépkocsival közlekedett 2020. szeptember 15-én a délelőtti órákban Simontornya belterületén a 64-es főúton Igar irányába, amikor a vasúti átjáróhoz érve figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését, az átjáróba hajtott és letörte a félsorompó jobb oldali csapórúdját.

Mezőgazdasági járműszerelvénnyel közlekedett egy pincehelyi férfi 17 óra körüli időben Tolnanémedi külterületén egy földúton. A vasúti átjáróhoz érve a szabad jelzésen az átjáróba hajtott, ahol a pótkocsi leakadt és a síneken megállt. A sofőr megpróbálta a pótkocsit a sínekről a mezőgazdasági vontatóval letolni, de a Pécsről Budapestre tartó InterCity az ütközést nem tudta elkerülni, a pótkocsinak ütközött.

A balesetek körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 23. 13:17, szerda | Helyi

Országos rekord szakításban

Kecskeméten 20. alkalommal rendezték meg a Messzi István Emlékversenyt.

2020. Szeptember 23. 13:16, szerda | Helyi

Koronglövész EB-n járt egy csapatnyi tamási

Varga Ákos, Varga Bence és Schmidt Balázs alkotta azt a csapatot Esztergomban, mely a koronglövész EB-n a második helyen végzett a megyék közötti megmérettetésen. Varga Ákos egyéniben a nyolcadik helyet szerezte meg.

2020. Szeptember 21. 13:35, hétfő | Helyi

A művelődési központ természetjáró csoportja újra bebarangolja hazánk legszebb tájait

A tamási természetjárók szeptember 26-án ismét útra kelnek, buszuk reggel 8 órakor indul a tamási Kossuth térről a Velencei tó partján fekvő Dinnyésre.

2020. Szeptember 21. 13:33, hétfő | Helyi

Egy időben táncolnak együtt hétfőn

Szeptember 21-én, hétfőn 17 órakor az ország különböző pontjain - Tamásiban is - egy időben szólaltatják meg zenéjüket a Szenior Örömtánc csoportok, hogy együtt táncoljanak a demenciával élőkért.