Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Február 22. 09:16, szerda | Helyi

Tolna vármegyében a toborzás folytatódik

Tolna vármegyében a toborzás folytatódik

A Bonyhádi és a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai az év hetedik hetében Bonyhádon, Tamásiban és Dunaszentgyörgyön is toboroztak.

Az egyenruhások továbbra is a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket. Az érdeklődők részére kollégáink szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A határvadászképzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással. Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu címen lehet érdeklődni. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Címkék: Tamási, tolna, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.