Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 30. 09:23, szerda | Helyi

Új doktornő segíti a fogászati ellátást

Új doktornő segíti a fogászati ellátást

Lakyné dr. Sik Ágota tavaly július óta nyugdíjas fogorvos. Közel negyven évig egy helyen, Magyarkesziben dolgozott, ott is laktak 2003-ig, amikor is beköltöztek Tamásiba.

A nyugdíjazása előtti utolsó 18 évben naponta kijárt dolgozni Magyarkeszibe, hozzá tartozott Magyarkeszi, Felsőnyék és Nagyszokoly lakossága. Foglalkozott felnőttek, idősek, fiatalok fogászati problémáival és iskoláskorú gyermekek szűrését, fogászati ellátását is végezte az elmúlt évtizedekben. – Az elmúlt évek járványos időszaka nagyon megviselt bennünket is, annak ellenére, hogy betegek nem voltunk, így tavaly úgy éreztem, hogy szükségem van a pihenésre, és 66 évesen nyugdíjba mentem – mesélte a doktornő. - Sajnos a megüresedő fogorvosi állásokra nem jelentkeznek fiatal kollégák, számukra nem vonzó a vidéki fogorvosi lét. Magyarországon rengeteg a betöltetlen fogorvosi állás, ahogyan itt, Tamásiban is a II. számú körzetben. A még aktívan dolgozó kollégákra nagy teher hárul azzal, hogy a kieső, nyugdíjba vonult kollégák betegeit is ellássák a sajátjuk mellett. Ezért ajánlottam fel a segítségemet, hogy hetente három napon besegítek a munkába a rendelőintézetben. Reméljük, hogy egy fiatal kollégának megtetszik a hely, és idejön dolgozni hozzánk. Addig is szeretettel várjuk fogászati problémáikkal a betegeinket!

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.