Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Április 20. 08:40, szerda | Helyi

Új helyszínen gyűjtik az adományokat Tamásiban

Új helyszínen gyűjtik az adományokat Tamásiban

Új helyen várják az Ukrajnából menekülteknek szánt adományokat Tamásiban.

Az adományokat a továbbiakban a Rákóczi utca 1. szám alatt, a Tamási és Környéke Szociális Központnál lehet leadni. A szociális központ munkatársai munkanapokon, 7 óra 40 perctől 16 óráig fogadják az adományokat – tájékoztatott az önkormányzat a város honlapján. A tájékoztatás szerint az adományozóktól főleg tartós élelmiszereket (liszt, cukor, tészta, rizs, konzerv, bébiétel) és tisztálkodási szereket (szappan, tusfürdő, fogkrém, WC-papír, pelenka), valamint takarót, ágyneműt és matracot várnak. Mint azt írták, a tamási lakosok nagylelkűségének köszönhetően már két alkalommal tudtak segíteni a háború sújtotta családokon, gyermekeken, időseken. A közlemény hozzáteszi: a háború azonban sajnos nem ért véget, a segítségre továbbra is szükség van, ezért a gyűjtés folytatódik.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.