Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 09. 16:10, hétfő | Helyi

Újra fekete volt a hétvége Tolna megyében

Újra fekete volt a hétvége Tolna megyében

A hétvégén a megye útjain három balesetben öten sérültek meg, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy motoros közlekedett 2021. augusztus 7-én az esti órákban a 6-os főúton Dunaföldvár irányába az általa vezetett motorkerékpárral. A 89-es kilométerszelvény közelében feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot és összeütközött az előtte haladó és – szabálytalanul, záróvonalon – balra kanyarodó autóval. A balesetben a motoros utasa könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Paksi Rendőrkapitányságon vizsgálják.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2021. augusztus 7-én 22 óra 41 perckor a Szárazdról kivezető úton Miszla irányába, amikor ismeretlen körülmények között egy kanyarban elvesztette uralmát az autó felett, lesodródott az útról, egy árokba hajtott, mely megdobta kocsit és felborult. A 31 éves miszlai férfi nem használta a biztonsági övét, és kizuhant a gépkocsiból. A sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban még ketten utaztak, akik könnyebben megsérültek. A sofőrrel kapcsolatban felmerült az ittasság gyanúja is, melyet a Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálnak.

A 63-as főúton az út szélén közlekedett egy gyalogos 2021. augusztus 7-én az éjszakai órákban, amikor elmondása szerint őt egy ismeretlen autós elütötte. A jármű vezetője ezt követően megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben a gyalogos súlyosan megsérült. A rendőrök segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

A hétvégén további 12 anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!