Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. December 02. 11:29, szerda | Helyi
Forrás: fotó: amadeusradio.hu

Vadbalesetek a megyében

Vadbalesetek a megyében

Kettő is történt az elmúlt héten a Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén

Főként az éjszakai órákban gyakrabban kell számítanunk útra tévedt vadállatokra. Bármennyire is vezetünk óvatosan és figyelmesen, az állatok legtöbbször váratlanul és nagy sebességgel érkeznek a járművek elé, egy pillanat alatt kerülnek elő a semmiből.

Gundy Miklóstól, a Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési,áldozatvédelmi munkatársától megtudtuk, hogy két vadbaleset is történt az elmúlt héten Tamási környékén. Egy csibráki lakos személygépkocsijával Tamási irányából Szakály felé haladt, amikor egy balra ívelő kanyarban egy őzbak ugrott elé. A jármű vezetője gyors fékezéssel sem tudta elkerülni az ütközést. A vad a helyszínen elpusztult, a gépjárműben mintegy 500 ezer forint kár keletkezett. Személyi sérülés nem történt. Felsőnyék és Magyarkeszi között egy ozorai lakos személygépkocsija elé ugrott egy őz, amely az ütközés következtében elpusztult. Személyi sérülés itt sem történt, anyagi kár keletkezett.

Vezessenek óvatosan!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.