Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2020. Március 19. 08:48, csütörtök | Helyi

Változott a szakrendelések működési rendje Tamásiban is

Változott a szakrendelések működési rendje Tamásiban is

Minden olyan pácienst, akinek a személyes vizsgálata nem tűnik feltétlen indokoltnak, ezentúl távkonzultációban látnak el, ezzel is minimalizálva az orvos-betegtalálkozók számát.

Telefonos konzultáció esetén a telephelyek központi telefonszámán keresztül lehet érdeklődni, Tamásiban a 74-471-211-es, Pincehelyen pedig a 74-406-682-es telefonszámon. A tamási dr. Várady János rendelőintézetben is változott a szakrendelések működési rendje. A szülészet-nőgyógyászati, a bőrgyógyászati, az urológiai, a fül-orr-gégészeti, a neurológiai és az ortopédiai szakrendelés szünetel. A sebészet, a laboratorium az eddigiek szerint működik, ám csak az akut ellátást igénylő sürgős eseteket fogadják, és a súlyos egészségkárosodás veszélye miatt nem halasztható betegellátásokat végzik. A tüdőgyógyászat és a szemészet szerdán elérhető, szintén csak a sürgős ellátást igénylőket fogadva, míg az onkológiai rendelés csütörtökön zajlik. A radiológián Tamásiban csak röntgen elérhető a sürgős esetekhez, ultrahang pedig Dombóváron. A fizikoterápián a 65 év feletti betegek kivételével a megkezdett ellátások továbbra is zajlanak. Minderről részleteket a www.tamasi.hu oldalon találhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.