Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2019. Október 23. 13:53, szerda | Helyi

Varga Sándorné lett Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja

Varga Sándorné lett Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja

Az elkötelezett, jó színvonalon végzett kisgyermeknevelői- és gondozói tevékenysége elismeréseként vehette át a címet.

Varga Sándorné Szekszárdon, az Egészségügyi Szakiskolában szerzett Csecsemő-és gyermekápolónői végzettséget, pályája pedig 1975-ben indult a pincehelyi kórház újszülött osztályán. Hamarosan azonban munkahelyet váltott és Tamásiban a Városi Bölcsődében helyezkedett el és a mai napig szívvel-lélekkel gondozza, neveli városunk legifjabb lakóit, biztosítva a gyermekek egészséges, testi, lelki fejlődését, kiegyensúlyozottságát.
Munkája mellett érettségit, majd Csecsemő-és gyermekgondozónői képesítést szerzett. A gyermekek iránti elkötelezettsége pályája kezdete óta töretlenül kíséri munkáját, mindig szem előtt tartja a családok, gyermekek segítését, támogatását.
Szakmai tudása, munkája példamutató, ez teszi elismertté kollégái és a szülők körében egyaránt. Számos kisgyermeknevelő pályáját egyengette és egyengeti, pédaképül szolgálva a pályakezdő fiatalok számára. Azokat az értékeket közvetíti, amelyek elengedhetetlenek a gyermeknevelésben, tapasztalt, odaadó, empatikus, szakmai munkájára igényes.
Az elkötelezett, és jó színvonalon végzett kisgyermeknevelői- és gondozói tevékenysége elismeréseként vehette át a „Tamási Város Érdemes Közalkalmazottja” címet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.