Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Március 29. 08:47, péntek | Helyi

Véget ér a kizárásos vágányzár

Véget ér a kizárásos vágányzár

Hétfőtől visszaáll a megszokott menetrendű közlekedés a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs és a kapcsolódó vasútvonalakon.

Március 31-én véget ér a kizárásos vágányzár Érd és Kelenföld állomások között, így április 1-jétől, hétfőtől visszaáll a megszokott menetrendű közlekedés a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs és a kapcsolódó vasútvonalakon. Sebességkorlátozásokra, kisebb késésekre továbbra is számítani kell a vasútépítési munkákhoz kapcsolódóan, de az Intercity-k helyett már nem kell pótlóbuszokon utazni Százhalombatta és Kelenföld között, azok ismét a Keleti pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. A dombóvári személyvonatok a Déli pályaudvarról indulva, irányváltás nélkül, a felújított Budafok - Háros – Budatétény – Érd-felső szakaszon közlekednek. Érdemes megjegyezni, hogy a nyári időszakban várhatók még rövid időtartamú, szakaszos vágányzárak, főleg Pusztaszabolcs és Százhalombatta környékén. Az aktuális menetrendről érdeklődhetnek Nieder Szabolcsnál, valamint tájékozódhatnak a vasúttársaság honlapján is.

A Pincehelyről érkező és induló vonatok menetrendjét IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.