Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. December 27. 08:54, szerda | Helyi

Véradást szerveznek Tamásiban

Véradást szerveznek Tamásiban

Aki vért ad, életet ad – hívta fel a figyelmet Gulyás Katalin, a Magyar Vöröskereszt Tolna Megyei Szervezetének igazgatója.

Véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Tamási szervezete holnap, december 28-án. Délelőtt 9 órától egészen délután 4-ig várják a véradókat a szokásos helyen, a Szabadság utca 49-51-ben, a Vöröskereszt Tamási szervezetének épületében. Aki vért ad, életet ad – hívta fel a figyelmet Gulyás Katalin, a Magyar Vöröskereszt Tolna Megyei Szervezetének igazgatója. - Aki eljön vért adni, az igenis büszke lehet magára, hiszen három ember életét menti meg adott esetben, vagy segíti elő a gyógyulásukat. Olyan véradóval még nem nagyon találkoztam, aki ne lenne büszke arra, amit tesz, mert tudja, hogy olyan dolog ez, amit nem lehet máshogy pótolni. Mesterségesen nem lehet vért előállítani, viszont vannak olyan betegségek, betegek, akiken csak az emberi vér segít. A véradó a testéből, a saját szövetéből, saját magából ad igazából azért, hogy más embereken ismeretlenül segítsen. Nagyon fontos ennek az ízére ráérezni, ennek tudatában lenni, élni - hangsúlyozta Gulyás Katalin.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.