Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 30. 09:10, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Veszélyes hulladékot tettek le

Veszélyes hulladékot tettek le

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott két simontornyai lakos ellen.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott hulladékgazdálkodás rendje megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két simontornyai lakos ellen.

Az 55 és a 45 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. június elején Simontornya külterületén vegyes háztartási hulladékot helyezett el. Az ügyben kirendelt igazságügyi környezetvédelmi szakértő megállapítása szerint az ott hagyott hulladék veszélyes, és alkalmas az élő környezet veszélyeztetésére.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki mindkét férfit, melynek során beismerő vallomást tettek. Az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.