Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Október 12. 14:40, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Videóra vették a rendőrök az életveszélyes tolnai sofőrt

Videóra vették a rendőrök az életveszélyes tolnai sofőrt

A legkirívóbb szabálysértést elkövető járművezető a megengedett sebesség csaknem másfélszeresével közlekedett lakott területen.

A megye útjain 2020 első kilenc hónapjában 216 személyi sérüléses közlekedési baleset történt, melyek közül nyolc halálos kimenetelű volt. A sérüléses balesetek közül 101 azért következett be, mert a járművezető a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott. Tolna megye balesetek szempontjából kockázatosnak tűnő útvonalai közül, ezúttal a 6-os és az 56-os főúton szerveztek fokozott rendőri jelenléttel járó ellenőrzést a rendőrök. Az egyenruhások 2020. október 6-án délelőtt elsősorban azokat a közlekedőket figyelték, akik nem tartották be a sebességhatárokat. Kollégáink néhány óra alatt 46 járművezetővel szemben intézkedtek. A legkirívóbb szabályszegést az az autós követte el, aki Várdomb községben a megengedett 50 km/h-s sebesség helyett 121 km/h-val közlekedett, amikor a felvételek készültek róla. A járművezető 200.000 forintos közigazgatási bírságot és nyolc közlekedési büntetőpontot kapott. A további komoly sérüléssel és esetlegesen a tragédiával végződő balesetek megelőzése, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a jövőben is számíthatnak nagyobb létszámú rendőri jelenlétre Tolna megye útjain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!