Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2020. Július 28. 14:04, kedd | Helyi
Forrás: TEOL

Vonattal ütközött egy teherautó Simontornyán

Vonattal ütközött egy teherautó Simontornyán

Az első információk szerint a vonat a tehergépkocsi rakterének ütközött, a balesetben egy személy, a teherautó sofőrje sérült meg.

Vonatszerelvénnyel ütközött össze egy teherautó Simontornyán, egy kisebb földút vasúti átjárójában kedden kora délután – informált Búsné Hepp Gyöngyvér, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az első információk szerint a vonat a tehergépkocsi rakterének ütközött, a balesetben egy személy, a teherautó sofőrje sérült meg.

A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A műszaki mentést a sárbogárdi hivatásos tűzoltók segítik – tájékoztatott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 06. 06:26, csütörtök | Helyi

Készülnek a csapatok az őszi szezonra

A több hónapos kényszerű szünet után a futballélet újraindulásával a Tamási 2009 FC minden korosztályának - a rutin mellett - újra az alapokról kellett felépítenie edzés- és csapatmunkáját.

2020. Augusztus 06. 06:19, csütörtök | Helyi

Megnyílt Kulcsár Ágnes kiállítása

A Tamási Galéria időszaki kiállításán, augusztusban Kulcsár Ágnes veszprémi festőművész, grafikus alkotásait tekinthetik meg a látogatók.

2020. Augusztus 05. 09:11, szerda | Helyi

Cirmos a mélyben

Pár hetes kiscicához siettek a tamási tűzoltók, hogy felhozzák a körülbelül 10 méter mély kútból.

2020. Augusztus 03. 07:25, hétfő | Helyi

Földi szúnyoggyérítés lesz Tamásiban

A város önkormányzata arról tájékoztatta a lakosságot honlapján, hogy Tamási területén földi úton történő szúnyoggyérítés lesz augusztus 6-án, a napnyugta utáni órákban.